Toy Fair 2019 - Az első pletykák


Indul a Toy Fair 2019! Az első rövidhírek a következők: 

Még tegnap kiszivárogtatták, hogy a Hasbro egy retró stílusú, Kenner ihletésű figuravonalat fog hamarosan megjelentetni. Egyesek már tudni is vélik, hogy olyan "vintage" Star Wars karakterekről lesz szó, amelyeket anno 77-85 között nem tudtak vagy akartak kiadni....tehát gondolom Tarkin, Evazan, Owen Bácsi és hasonlók... De ez még csak pletyka....meglátjuk.....mert az eredeti hírben egy szóval sincs leírva, hogy egyáltalán Star Wars-ról van szó....lehetne MASK vagy Centurions is. 

Látható már a Hasbro Black Series és TVC vitrinje ahol már ki vannak rakva az újdonságok is. A Black Series lényegtelen, de a TVC elég jónak tűnik. A már ismert darabokon kívül látszik a Stormtrooper Han, a Praetorian Guard és a napokban mág kiszivárgott 41st Elite Corps Clone Trooper. Nagyon szépnek tűnnek, várjuk a többi bejelentést. 

Na jó azért a Black Series képeket is beteszem ne érje szó a ház elejét.....
A Hasbro kirakott pár új Power Rangers figurát is. 

A Nerf megjelentet egy Fortnite-os puska sorozatot....én nem tudom miért olyan menő ez a Fortnite, de hát jól van. 

A Lego-nál esélyes, hogy bemutatásra kerülnek majd az új Star Wars készletek, de a napokban már kibeszélt Hidden Side alkalmazás működése is az egyik fő téma lesz. A napokban már kiszivárgott a 75236 Duel on Starkiller Base készlet... ami hát kisebb vihart és értetlenséget kavart a gyűjtők körében a nem túl előnyös megjelenésével. Szerintem ez az új, korábban már megszellőztetett "Action Attack" vonal része lesz de aztán lehet hogy nincs igazam. Mindenesetre ez leginkább a gyerekeknek szól nem a gyűjtőknek.