Toy Fair hírek: Star Wars hírek a Hasbro-tól

Nemrég volt a Hasbro panel a Toy Fairen és ugyan képeket ott nem csinálhat senki, de azért egyrészt  az infók kijutottak, másrészt elkezdték kiadni a hivatalos képeket is. 

A Vintage Collection keretein belül ki fognak adni egy Desert Skiff-et, ami a képek alapján csodálatosan néz ki. Három exkluzív figura lesz mellécsomagolva és mindegyik 1-1 Skiff őr...az egyikük pl Vedain. Na ez atom....

A Vintage Collection itt még nem áll meg. Egy Wallmart exkluzív Jabba's Palace playset is kiadásra kerül szintén exkluzív figurákkal. Carbonite Han lesz hozzá és egy Ree Yees. Gyönyörű a doboza és maga a cucc is elég jól néz ki a Taun Taun trófeával és a carbonite tömbbel. Sajnos még csak ilyen távoli képek vannak, de szerintem hamarosan lesznek hivatalos képek is róla. 

A Retro Collection-ben a délután már mutatott figurákon kívül azért lesz egy egyedi darab is. A vintage érában kimaradt Tarkint mecsinálják és az Escape from Death Star társasjáték reissue-ja mellé fogják adni bónuszként. Annyi lényeges infó még van a retró figurákhoz, hogy ezek a figurák egy picit nagyobbak lesznek, mint az eredeti vintage-ek, új a sculpt, noha nagyon hasonlít az eredetire és a hátlapon is számos apró eltérés látható. Szóval talán nem lehet majd összekeverni őket az eredetiekkel. 

A Black Series-ben fog megjelenni két igencsak érdekes figura. A tanitvány Obi-Wan és a Darth Maul ugyanis klasszikus Episode I-es csomagolást fog kapni. Ezekkel fogja a Hasbro ünnepelni az Episode I 20. évfordulóját. Ősszel várhatóak és szerintem ez egy kifejezetten ötletes dolog, hiszen azért már ez is adja a "retró" vagy "klasszikus" érzést. 

Elindul a 8"-es méretű Hyperreal figuravonal is