Star Wars Vintage Collection 2019 összefoglaló

Tegnap elég sok új információ látott napvilágot a 3,75"-es méretű Star Wars Vintage Collection-el kapcsolatosan, így megpróbálom most akkor ezeket rendszerbe tenni, hogy áttekinthető legyen. Mi, mikor fog megjelenni, melyik lesz exkluzív, stb.

Ugye most februárban megjelent az új hullám....hazánkban még természetesen nem de a nálunk szerencsésebb régiókban se nagyon lehet még hozzájutni ezekhez a figurákhoz, bár még csak most kerülnek ki Amerikában is az üzletekbe. Külföldi webshopokban azért jelen vannak már és az ebayen is feltűntek már. 
VC132 Yak Face (ROTJ Cardback)


VC133 Scarif Stormtrooper


VC135 Klaatu (Skiff Guard)


VC134 Leia (Boushh Disguise)


VC128 Range Trooper – (Solo)


Exkluzívok
Gamorrean Guard (Fan Channel exclusive)


Márciusban kezdik el postázni a szerencséseknek a monumentális Khetannát. Mellé természetesen egy Jabba és egy exkluzív POTF hátlapos Yakface jár majd. A Yakface azonos a sima ROTJ card-ossal de ezzel az eredeti kiadást megidéző csomagolással csak ebben elérhető.


Áprilisban jelenik meg elvileg a következő Vintage Collection hullám
Elite Praetorian Guard (TLJ)


Lando Calrissian (Solo)


Stormtrooper (Rogue One)


Captain Phasma (TFA)

Luke Skywalker (Crait)

Death Star Gunner (R1) - ez még nem biztos, hogy áprilisi lesz, lehet, hogy megcserélik a Chewbaccával

Exkluzívok
41st Elite Corps Clone Trooper (Fan Channel)


Han Solo (Stormtrooper Disguise) – Target


Júliusban ezek mellé érkezik majd a Skiff Guard 3-as pakk....Vizam, Vedain és egy harmadik őr. A csomag szintén valamilyen online exkluzív lesz, tehát a boltokban nem lehet majd megvásárolni.
Valamikor ez után, szerintem nyár végén- kora ősszel fog megjelenni a Jabba The Hutt’s Palace Playset ami Wallmart exkluzív lesz. Csak ezzel lehet majd megszerezni a két mellé járó figurát Ree Yees-t és a Carbonite Han-t.Októberben fog megjelenni a tegnap bejelentett Desert Skiff. Ehhez a Hasbro Pulse-on is hozzá lehet jutni majd, de elvileg normál üzletekben is forgalmazzák majd.

Tegnap bemutattak még egy Wallmart exkluzív Skiff Gurd Lando-t is, de ehhez még nem láttam kiadási dátumot. Szerintem ez is július lesz majd.


Chewbacca szintén így volt. Erről már régóta beszélnek, de nem biztos, hogy az Áprilisi hullámban benne lesz....vagy a DS Gunner lesz benne vagy ez. (De ki tudja, lehet hogy mindkettő)

És akkor ezeken kívül az őszi/ év végi hullámra vannak még spekulációk.
Darth Revan-t korábban már mutatták egy prezentációban és biztos, hogy ki fogják adni Vintage Collection-ben, de a mostani Toyfair standon nem volt látható, így nem tudni még, hogy mikor. Szerintem csak év végén.

A többi figura, amit pletykálnak .... mivel sok a 3,75"-es Black Series újrahasznosítás, ezért esélyes, hogy ezek között is lesz ilyen.
Poe Dameron (X-Wing Pilot)
Han Solo (Ep IV.)
Darth Vader (ESB)
Luke Skywalker (Bespin outfit)
Princess Leia Organa (Hoth)
Luke Skywalker's X-Wing
Lesz mire pénzt költeni...
TB