Lego Star Wars pletyka: Állítólag kiszivárgott pár Episode IX. készletnév


A napokban megjelent pár Star Wars-al foglalkozó oldalon néhány olyan Lego Star Wars  készlet neve, kezdő ára és elemszáma, amelyek majd az Episode IX-hez fognak elkészülni. Ezek kiadása még egy kicsit odébb van, hiszen majd csak ősszel, a karácsonyi szezon előtt fognak a boltokba kerülni, de mivel ilyenkor már prototípus szinten készen szoktak állni, ezért simán kiszivároghattak ezek az adatok. Az is lehet, hogy csak kacsa, vagy  spekuláció az egész, tehát kéretik  ezt pletykaként kezelni....mindenesetre én látok olyan dolgokat, aminek egészen örülök. 

First Order Dropship 212 elem, 30 dolláros  induló ár 
Resistance Y-Wing (a Y-Wing mindig jó, úgyhogy ennek örülök) 707 elem, 70 dollár ( a kép fan made)

First Order Tie Bomber ( akár  FO, akár sima...de egy új Tie Bomber már nagyon régóta kellene!) 646 elem, 80 dollár Assault on Jakku (gondolom ez ilyen diorámás, jelenetes cucc lesz) 399 elem, 50 dollár 

Ezen kívül a héten egy másik érdekes Lego Star Wars feljegyzés is keringett a neten. Ezen mondjuk túlnyomó többségben kisebb szettek szerepeltek, ráadásul csak félig-meddig kódolt nevekkel. Meglátjuk mi fog megvalósuni a felsoroltakból, viszont pár napja a valamelyik oldal által lehozott Millenium Falconra....én semmi bizonyítékot nem találtam....lehet hogy az is EPIX-es  lesz, ha lesz sőt...elég valószínű.