Újabb 2019-es Lego Star Wars pletykák


A múlt hetiek mellé újabb Lego Star Wars információk láttak napvilágot, bár meglehetősen apróak. De lassacskán a pletykák rendszerbe állnak...Mivel a hírek pletykaoldalakról származnak ezért ne vegyétek készpénznek, bár amikor többször, több helyről is megerősítenek valamit, akkor az általában hiteles szokott lenni. A képek illusztrációk, nem az esetleg kiadandó készeleket ábrázolják!

Úgy néz ki, hogy az új UCS készlet a 75244 -es számot fogja viselni és 1768 alkatrészből fog állni, amelyet majd 200 dolláros indulóáron fognak értékesíteni. Még mindig nincs megerősítve, hogy ez a Tantive IV lesz, de a kiszivárgott figurákból és az elemszámból ez elég valószínűnek tűnik. Mi máshoz adnának Bail Organa figurát...


A 75245-es számot majd a karácsonyi Adventi naptár fogja viselni. Ez 280 elemből fog állni és 40 dollár lesz az induló ára. 
A 75246-ról még nem tudunk semmit, csak azt, hogy ez egy  kisebb  159 alkatrészből álló készlet lesz. Talán ez lesz a First Order Dropship. 

A 75248-as számot, ha minden igaz a Resistance A-Wing fogja kapni. Ez 269 alkatrészből fog felépülni. 

A 75249 lesz a  Resistance  Y-Wing, amelyről a múlt héten már beszámoltam. Ez a múlt heti infók szerint 707 a most olvasott infók szerint 578 alkatrészből fog felépülni. Meglátjuk. Mindenesetre sokan úgy gondolják, hogy inkább a Clone Wars Y-Wing-re fog hasonlítani és a neten emiatt ilyesmi fantáziarajzok keringenek. 

A 75250-es számú készlet egy Ep IX-es szett lesz. De még nem lehet tudni, hogy melyik. Ha tippelnem kéne, akkor a First Order Tie Bomberre tippelnék, amely a múlt heti infók alapján 646 elemből fog felépülni. 

Ezeken kívül ugye szám nélkül tudunk még az Assault on Jakku és a First Order Dropship készletekről, de ezekhez számot még nem találtam. 
A 75252-es számot az októberi UCS készlet fogja kapni. Erre konkrétat még nem tudni, de az okosok 4782 alkatrészről és 500 dolláros kezdőárról írnak....ha ez igaz, akkor ez szerintem a régóta emlegetett új UCS Star Destroyer lesz. 

A 75253 lesz a Boost Droid 3 pack, ami ugye 3 olyan droidot jelent, amelyet app segítségével lehet majd mozgatni. R2, Mouse Droid és a Power Droid fogja képezni ezt a szettet. 1177 elemről van szó és 130 dolláros kezdőára lesz. Én ezt amúgy jó ötletnek tartom. 

A 75254 is EPIX készlet lesz. Erre most 540 alkatrészt írtak. Talán ez lesz a First Order AT-ST? Immáron  egy normális? 

A 75255 egy érdekes madár. Egy építhető nagy Yoda figuráról írtak sokan, de megmondom őszintén egy kicsit logikátlannak tartanám egy ilyen készlet kiadását. 

A 75256 -os számra most a Kylo Ren's Shuttle készletet írják, ami 1005 alkatrészből épülne fel. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez a híresztelés igaz hacsak nem úgy, hogy az előző Kylo Shuttle hibáit orvosolandó kiadnak egy lehajtható szárnyú változatot. Meglátjuk. (A kép egy MOC-ot ábrázol....nehogy valaki benézze)

A 75257 pedig elvileg az EP IX-es Millenium Falcon....nos....bevallom én ebben annyira  nem hiszek....mert totál logikátlan lenne úgy iadni egy Falcont, hogy a Kessel Run változat még a boltokban van. 
A további számokra pedig továbbra is csak ez a kódolt lista áll rendelkezésre. 

Aki pedig nem akar venni egy egész készletet....azoknak is lesz termék. A 20. évfordulós Lego Star Wars Darth Vader órák egészen pofásan néznek majd ki.