2001-es Lego Harry Potter poszter


A héten sajnos a különféle lakásfelújítós teendőim miatt döcögött a cikkellátás....de ha minden igaz holnap már minden visszaáll a régi kerékvágásba. Addigis nézzünk egy jó kis Lego insertet....
Bár a múlt héten volt akitől megkaptam, hogy felesleges ezeknek a beszkennelése, hiszen (valahol) minden fellelhető a neten, azért én úgy gondolom, hogy biztos van köztetek olyan akit érdekel. 
A mai szkennelés áldozata egy kicsit modernebb korból való, mint a többi papíranyag ami ebben a rovatban szerepelni szokott, de mivel a poszter fő témája manapság is aktuális ezért ez mindenképpen érdekes darab. Ez egy kihajtogatható Lego Harry Potter poszter, ami pont a téma indulásakor, 2001-ben keletkezett és tudomásom szerint pont a Harry Potter készletek mellé csomagolták őket. A poszter részen a debütáláskor megjelent épületes jellegű készleteket láthatjuk összeillesztve, némi poszterhez méltó tálalásban. A másik oldal felső részét a Harty Potter készletek felsorolása tölti ki, de az alsó taktusban helyet kaptak más, korabeli témák is. Van itt Life on Mars (amiről szó volt annó a Space története című cikksorozatomban ), Alpha Team és egészen kicsiben egy kis Creator meg a Racers is odafért. Bár nem ez a Lego legjobb időszaka, azért valljuk be.... vannak itt olyan cuccok, amelyeket elfogadnánk, legalábbis a Harry Potterből biztosan. Beteszem összeillesztve és részletekben is, hogy jól látszódjon.